Ātruma Polises Preses Relīze

Ātruma polises plakāta fragments

Tad beidzot! Ir atrisinājums!

Izmisīgi sūtīdams e-pasta vēstules uz apdrošināšanas akciju sabiedrības BTA e-pastiem, šodien beidzot saņēmu atbildi.
Paldies BTA par apgaismošanu un apskaidrošanu.

Šeit BTA Ātruma polises preses relīzes teksts. Parasts, nenoformēts teksts (man nav Worda) un DOC formāta:

— — — — — —

BTA INFOnets

Informācija presei
30.05.2008

BTA ir pirmā apdrošināšanas sabiedrība, kas Latvijā ievieš ātruma pārsniegšanas apdrošināšanu
Preses konference 2.jūnijā

Analizējot apdrošināšanas sabiedrību pieredzi pasaulē un it īpaši Skandināvijā, kā arī rūpīgi izvērtējot pašmāju statistikas datus un veicot vairākus pētījumus, kā arī ņemot vērā satiksmes dalībnieku uztveres un uzvedības psiholoģiskos aspektus, BTA ir pieņēmusi lēmumu ieviest tā saukto Ātruma polisi, par kuru pēdējā laikā tik daudz ir diskutēts, it īpaši interneta vidē.

Ātruma polise jeb Ātruma pārsniegšanas apdrošināšana, ņemot vērā zināmus nosacījumus, ir iespēja nodrošināties pret zaudējumiem sakarā ar naudas soda piemērošanu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.
Kā zināms, no 2008.gada 1.jūnija OCTA (sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku obligātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu) būs iespējams iegādāties arī ar distances saziņas līdzekļiem, t.sk. internetā. BTA sākotnēji piedāvās Ātruma polisi bez maksas tiem klientiem, kas iegādāsies OCTA internetā uz gadu.

BTA pamato savu jauno pakalpojumu ar to, ka saskaņā ar statistiku vairums transportlīdzekļu vadītāju pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu bez iepriekšēja nodoma un ne tik būtiski, lai radītu ievērojamu apdraudējumu citu satiksmes dalībnieku drošībai. Par iemeslu tam var minēt kaut vai to, ka vēl joprojām vairums transportlīdzekļu Latvijā nav aprīkoti ar kruīzkontroles jeb noteikta braukšanas ātruma iestatīšanas ierīci, kas būtiski samazinātu atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu neuzmanības dēļ.

Latvijas Valsts policijas Kārtības policijas vadība neiebilst pret šādas apdrošināšanas ieviešanu, jo tā nodrošinās ātru naudas soda nomaksu valsts budžetā, mazinās strīdus starp policiju un autovadītājiem, kā arī palīdzēs izvairīties no iespējamām koruptīvām situācijām atsevišķu negodīgu ceļu policijas darbinieku un autovadītāju saskarsmē, jo autovadītājs ir apdrošināts pret soda apmaksas risku. Pārkāpuma gadījumā BTA to izmaksās kā apdrošināšanas atlīdzību.

Vairāk par BTA Ātruma pārsniegšanas apdrošināšanu un ar to saistītajiem jautājumiem, t.sk. juridiskajām un psiholoģiskajām niansēm, BTA vadība informēs preses konferencē 2.jūnijā pl. 13.00 viesnīcā Reval Hotel Rīdzene, Reimersa ielā 1, pieaicinot Valsts policijas Kārtības policijas vadību un Satiksmes psihologu pārstāvjus.Tevi sveicina BlackHalt no bh.id.lv! Uraa! Šitas neva nekas ļauns, šitas ir pret pridyrkiem.

___________________
Informāciju sagatavoja:
Ilva Priedniece
BTA Mārketinga un Sabiedrisko attiecību vadītāja
ilva.priednieceTevi sveicina BlackHalt no bh.id.lv! Uraa! Šitas neva nekas ļauns, šitas ir pret pridurkiem. Epastu aizsargājam tipa mazliet.@bta.lv

— — — — — —

DOC formātu sakompresēju RAR formātā (hakeru formāts) un uzliku paroli, lai nemētājas pa pasauli. Parole tāda, kā šī bloga nosaukums un autora nikneims: Atruma polise_30_05_08.rar

Tajā DOC dokumentā bija šādi tādi security jautājumi, bet es tos neuzdrošinos šeit publicēt.

Bildīte neticīgajiem:

preses-relizes-epasts

http://www.bta.lv/

Manuprāt, viss skaidrs.

Veiksmi BTA!

Both comments and trackbacks are currently closed.

Komentāri

  • Gudrais  On 31 maija, 2008 at 0:09

    Ha, es zināju, ka ātruma polise būs.

  • Helmuts  On 31 maija, 2008 at 0:19

    who cares, es ar velo pārvietojos..

  • Ezga Jups  On 31 maija, 2008 at 0:25

    Vot neiebraucu – a kapeec rarot vaidzēja? Da i ar paroli?

  • BlackHalt  On 31 maija, 2008 at 0:27

    Ezga Jups, tapēc, ka apkārt fašisti, kas rauj aptetovētu ādu no rokām un līmē sev klāt.

  • peech  On 31 maija, 2008 at 1:55

    Interesanti būs uzzināt noteikumus ātruma polisei, ne jau atmaksās katru reizi kurā tu pārsniedz ātrumu +10/+20km/h, pieņemu, ka būs noteikts reižu skaits noteiktā laika periodā nosakot, ka atkārtota pārkāpuma gadījumā atmaksā noteiktu % no kopējās summas nevis pilnīgi visu, lai arī nebūtu situācija ka tie kam ir polise liek pilnīgu pofigu uz tiem km/h ierobežojumiem.

  • Salavecis  On 31 maija, 2008 at 3:52

    Tas ir priekš opjiem, jo man no tādas polises nav ne silts ne auksts – es braucu savādāk.

  • vards  On 31 maija, 2008 at 12:19

    http://sitietgejus.land.ru/

  • Krišs  On 1 jūnija, 2008 at 10:38

    Leta jau ar’ to pašu tagad saka: http://www.leta2000.com/press_rel.php?id=11F2445F-1E08-42C2-85C9-6E0AB54D90FC

  • Zonde  On 20 jūnija, 2008 at 13:56

    http://www.atrumapolise.lv viss ir rakstīts