Klasiskās finanšu piramīdas shēma

Oriģinālā bilde:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Pyramid_scheme.svg

Latviskoju:

Finanšu piramīda

Bildē ir uzskatāmi parādīts, kādēļ finanšu piramīdas nespēj ilgstoši pastāvēt.

Piramīdai nepieciešamais lietotāju, biedru skaits galu galā pārsniedz pasaules iedzīvotāju kopskaitu. Nav vairs biedru, ko piesaistīt un no kā paņemt naudu.

Tādēļ finanšu piramīdas VIENMĒR lemtas bankrotam. Bankrots, jo lielākā daļa finanšu piramīdas dalībnieku neatpelna pat ieguldītos līdzekļus.

Iegūst tikai paši pirmie grābēji, pārējie ir donori.

Ja tu piedalies kādā no finanšu piramīdām ar saviem it kā nieka diviem latiem, tu atbalsti citu cilvēku apkrāpšanu!

Tu ar saviem diviem latiem atbalsti finanšu piramīdas aizsācēju juristus, kas tiem būs nepieciešami, kad finanšu piramīda tuvosies bankrotam!

Tie divi lati tev nenesīs nedz pārticību, nedz laimi. Padomā, cik draugu tev nāksies pievilt. Tavi draugi kļūs par finanšu piramīdas donoriem.

Tava alkatība ir finanšu piramīdas grābēju veiksme!

Both comments and trackbacks are currently closed.

Komentāri

  • kasix7  On 8 maija, 2008 at 15:52

    Domā, ka Tavu blogu lasa arī tik neinteleģenta tautas daļa? 🙂

  • BlackHalt  On 8 maija, 2008 at 17:50

    kasix7, visādi lasa.

  • MZM  On 9 maija, 2008 at 18:10

    Ha. OFTs: ievērtē Limbažu rajona mājaslapas anglisko versiju :
    http://limbazi.lv/public/30651.html

    Jaunumi
    SQL error: query
    You have an error in your SQL syntax

  • Mad182  On 30 maija, 2008 at 15:47

    Vēl jau paliek variants iesaistīt citplanētiešus. Varbūt viņu ir bezgalīgi daudz, ko zin’ 😛

  • Valda  On 20 februāris, 2009 at 21:26

    Bet kas notiek tādā gadijumā, ja tie, kas ir izgājuši piramīdu vienu reizi un iestājas otro reizi, un pēc tam 3 un…. Tad jau veidojas riņķveida kustība un tie pirmie, kas saņēmuši naudu viņu lietderīgi iegulda kādā darijumā un peļņā dalās ar tiem, kas ir zem viņiem.

  • iglali  On 15 marts, 2010 at 9:26

    Labdien, CIENĪJAMĀ Pretošanās kustības auditorija!

    Vai arīdzan Latvijas PAŠVALDĪBU SISTĒMA jeb LR valsts tak jau visai sen kā nestrādā pēc fiskāli monetāras finansu piramīdas metodes, tātad, -priekšlikums no manas puses ir pavērot Valsts kases notikumus pirms un un pēc tam, kad notika ļoti lieliska nacionālo spēku un patriotisma uzvara pēdējā latviešu tautas referendumā par LR Saeimas atlaišanu jeb PARLAMENTA LIKVIDĀCIJU, jo …, faktiski, tak LR parlaments tobrīd pirms vairākiem gadiem jau tika atlaists, pie tam, bez atkārtotu vēlēšanu iespējas, hm, nacionāli juridiskā un reliģisko cilšu attiecību ziņā, taču Latvijā reālajā – NAUDAS LIETU “atmazgāšanas” un pretdabiski anti-cilvēciskas NODEVU jeb NODOKĻU PIRAMĪDAS izveides ziņā viss notika citādi un pilnīgi pretīgi, vai ne !?

    P.s.

    Vai tad pēc faktiskajām un Pasaules praksē zināmajām seno, piemēram, Senās Romas TIESĪBU NORMĀM nav jābūt tā, ka jebkuras valsts parlamentu ir uz ielas jāizdzen tad, kad sanāk kopā un nobalso par to vismaz 51% no to vēlētāju kopskaita, kas šo parlamenta sastāvu ievēlēja un iecēla, deleģējot savas pilnvaras tam, protams, dažos gadījumos var gan pacelties jautājums par to, VAI UZ LR SAEIMAS ATLAIŠANAS REFERENDUMU BIJA IERADUŠĀS TIEŠI TĀS PAŠAS FIZISKĀS PERSONAS, KURAS PIEDALĪJĀS TĀS IEVĒLĒŠANĀ, tomēr pēc pases datu esošā reģistra arī šo lietu tak varam visai straujā tempā noteikt, vai ne, lai gan neapšaubāmi esošā LATVIJAS GENOCĪDA apstākļos tauta ļoti, ļoti strauji izmirst, sakarā ar ko atkal, varbūt, būtu jārīko JAUNS REFERENDUMS par minētiem jautājumiem ?!

    P.p.s.

    Vai uz šo brīdi nenotiek, ka esošais LR parlaments izgudro tos savas brīvlaišanas – atlaišanas normatīvus jeb % = procentus tā, kā rīkojas viennozīmīgi ļauna cilvēcībai un humānismam naidīga likumdevēja juridiskā persona, kas nodarbojas tik ar centralizēto “naudas atmazgāšanu” no Eiropas utml. citiem NEZINĀMAS IZCELSMES FONDIEM, kas, manuprāt, ārēji šķiet – narkobiznesa un vardarbīga terora rezultātā iegūti naudas līdzekļi, tātad, ko-ķēzīšanas jeb Co-chesion arī COHESION fondu utml. formā, jā, šobrīd vajag 75% no VĒLĒTĀJU BALSU KOPSKAITA, bet rīt, varbūt, jau vajadzēs 99%, hm, – tādas, lūk, tās … lietiņas !?

    /15.03.2010.~8:30/

  • Elvis  On 2 aprīļa, 2012 at 19:34

    Tie līmeņi ir izdomāti no gaisa. MMM2011 dalībnieku skaits tūllīt jau sasniegs 30 000 000. Tas par kaut ko neliecina? Viss smuki strādā jau 15 mēnešus. Dalībnieki ir jau burtiski visi Tev apkārt. Pievienojies lielai, starptautiskai MMM2011 struktūrai – http://www.income-plan.com/